Verschillende bureaus

Blog Verschillende bureaus

Elk bureau wordt voor hetzelfde doeleinde gebruikt, namelijk als werkplek. Toch zijn er veel verschillende bureaus beschikbaar. De prijzen tussen de bureaus variëren enorm. Hoe meer functionaliteiten het bureau heeft, hoe duurder het bureau wordt. Wij zetten voor jou een aantal verschillende bureaus op een rijtje, zodat je overzichtelijk hebt welk bureau over welke functionaliteiten beheert. Ontdek alle bureaus van Kato Kantoorinrichting.

Duo bureau

Een duo bureau zijn twee bureaus die vast aan elkaar zitten; het is eigenlijk één groot bureau. Aan beide kanten van het bureau kan iedereen haar werkplek inrichten. Er gaat geen ruimte verloren, omdat er meerdere mensen vanuit één bureau werken. De samenwerking wordt gestimuleerd met een duo bureau. Jouw collega kan gemakkelijk aansluiten, zodat jullie vervolgens samen kunnen kijken naar het desbetreffende onderwerp.

Zit sta bureau

Een zit sta bureau is in hoogte verstelbaar. Op deze manier kan je gedurende een dag eenvoudig afwisselen tussen zittend en staand werken. Het afwisselen van jouw houding vermindert het aantal lichamelijke klachten. Na de lunch merk je vaak dat de werknemers indutten; de productiviteit is erg laag. Op dit moment kun je met een zit sta bureau ervoor kiezen om staand te gaan werken. Door staand te werken creëer je een actieve houding en verhoog je je productiviteit.

Hoekbureau

Een hoekbureau is ideaal voor het opvullen van de hoek in de ruimte. Vaak zie je dat de hoek in een ruimte verloren gaat. Op de verloren ruimte op te vullen wordt er vaak gekozen voor een kamerplant. Om de ruimte optimaal te benutten, kun je kiezen voor een hoekbureau. Aan het ene gedeelte kan je werken en aan de andere kant kan bijvoorbeeld de printer worden geplaatst. Daarnaast heb je ook veel ruimte onder het bureau. Je kan kiezen om door middel van kastje hier opbergruimte te creëren. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de ruimte onder het bureau vrij te laten. Zo heb je veel bewegingsvrijheid en kan je gemakkelijk wisselen van houding. 

Recente berichten