Beste beleving voor volgende filmavond

Blog Beste beleving voor volgende filmavond

Beste beleving voor volgende filmavond

Gezellig een hele avond The Lord Of The Rings kijken of liever Married At First Sight? Dan zijn er een paar dingen die je avond een stuk leuker kunnen maken. Voor de ultieme ervaring kun je een van deze vijf tips toepassen. Zei hier iemand privébioscoop?

Beeld

Een van de belangrijkste onderdelen om van de films of series te genieten is natuurlijk het beeld. Maak het extra bijzonder met een beamer. Je kunt deze op een grote witte muur richten of een wit doek spannen. Ben je met een kleine groep in een kleine ruimte, dan kun je de beamer ook op het plafond richten!

Geluid

Met goed geluid wordt je helemaal meegesleept in het verhaal en is dus onmisbaar op een filmavond. Muziek speelt met je emoties en met spannende geluiden lijkt het net alsof je zelf ook in het verhaal zit. Zorg daarom voor een goede bluetooth versterker en goede luidsprekers. Een versterker zet het geluid van andere bronnen om in een signaal voor de luidsprekers, hiermee kun je het geluid helemaal om je heen horen en zit je er midden in. Je kunt met een zo’n versterker de treble en bas tonen regelen via de bluetooth van bijvoorbeeld je telefoon.

Comfort

Je wilt natuurlijk ook lekker zitten of liggen.

-  Trek je spijkerbroek uit en pak je comfortabele kleren erbij. Bonuspunten voor een onesie!

-  Je kunt er een paar extra kussens bij halen, want daar kun je nooit te veel hebben.

-  Vergeet ook niet de kleden om onder te kruipen als de film spannend wordt en voetenbankjes zodat je lekker onderuit kunt aan zakken. Zitzakken zijn natuurlijk ook altijd welkom.

-  Als je de film of serie aan zet kun je het beste het licht dimmen en een paar kleine lampjes of kaarsjes aan laten, dat maakt de sfeer lekker gezellig!

Bonus snack tips

Loaded nacho's: Je kunt nacho chips beleggen met kaas en eventjes in de oven stoppen. Je kunt hier ook andere lekkere dingen op leggen zoals geplukte kip en guacamole!

Popcorn upgrade: Heb je wel eens van regenboog confetti marshmallow popcorn snacks gehoord? Of rocky road popcorn? Je kunt op het internet veel leuke popcorn-recepten vinden om eens uit te proberen. Er zijn ook kruiden potjes speciaal voor popcorn waarmee je een ranch of karamel smaak kunt toevoegen aan je popcorn

Mini fridge: Want wie wil er nou halverwege de film weglopen om drankjes te halen of de film stopzetten om drankjes te halen?

Recente berichten